Съседи на бар в "Кършияка": Децата на собственичката се изгавриха с цял Пловдив!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (5)
17:10 / 08.12.2017
21749
Облагородиха градинката пред блока на ул. "Сава Муткуров" 67, часове по-късно обаче благодарните пловдивчани, живеещи наоколо, се видяха в чудо, научи Plovdiv24.bg. "Господин Ралев, това е подигравка не само с нас, ами с Вас и всички пловдивчани. Няколко часа след като ваши служители засадиха дръвчета и храсти пред блока ни на ул. "Сава Муткуров" 67, децата на собственичката на "Лео Бар" извадиха част от тях", написаха те до кмета на район "Северен" Ральо Ралев.

За Plovdiv24.bg той обясни, че става дума за неприятен случай на самоуправство и заграбване на обществена градинка. Администрацията води дела срещу съдържателката на "Лео Бар", те са приключили в полза на "Северен", разказа Ральо Ралев

По думите му заведението изначално е било гараж, преобразуван в кръчма. Има издадено разрешително за разполагане на маси, но с течение на времето това пространство е заградено и приобщено към заведението. След това собствениците "заграбват" градинката в междублоковото пространство, където разполагат масите си за открито сервиране. 

Точно това е мястото, за което хората претендират, че е тяхната градинка, сподели Ралев. Затова заграбеното пространство е било разчистено, облагородено и залесено. "Малко след нас обаче отишли и изскубали 4-5 туи, и на снимките, които хората са ми пратили, се вижда, че е останала една", коментира районният кмет. 

Живущите наоколо вече са подали жалба в полицията, дали са показания, води се разследване. Сега органите на реда са на ход, заяви Ралев. 


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).