Със 17 000 лв. ремонтират закрития басейн в ЦДГ "Валентина" в "Южен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:27 / 01.02.2013
2864
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Закритият басейн в ЦДГ "Валентина" в "Южен" се нуждае от спешен ремонт, за да може да се ползва от малчуганите, посещаващи забавачката, научи репортер на Plovdiv24.bg. След огледа на общинските експерти, приключил преди минути, е станало ясно, че за целта са нужни 17 000 лв., разказа директорката на градината Павлина Драголова.

"Имаме обещание от страна на район "Южен" и на отдел "Образование" в Община Пловдив, че най-късно до две седмици тоталният ремонт на съоръжението ще стане факт", каза още Драголова. Зам.-кметът Стефан Стоянов също потвърди пред репортера ни, че съвсем скоро басейнът ще стане използваем.

По-рано през деня се състоя среща на директорката с и.д.кмет на "Южен" Людмил Русанов, на която проблемът беше обсъден и се взеха бързи мерки за решаването му.

От началото на тази учебна година съоръжението е неизползваемо, тъй като през лятото на 2012 г. то протече. До миналата година родителите, които искаха отрочетата им, посещаващи ЦДГ "Валентина" да плуват, заплащаха около 100 лв. на външна фирма за 8-месечната услуга. Сега вече, със заповед на кмета Иван Тотев, работещите закрити басейни в забавачките в града ще могат да се ползват безплатно. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).