Строежи "изядоха" тротоара на улица "Петко Д. Петков"

Автор: Георги Василев
Коментари (4)
08:43 / 05.11.2019
3898
Два огромни строежа заеха източния тротоар на улица "Петко Д. Петков“ и затрудняваха трафика и преминаването на пешеходци вчера, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Строителните пана бяха поставени така, че изцяло блокираха тротоара, а пешеходците бяха принудени да преминат от другата страна на улицата. Тъй като някой бързаха твърде много, предпочитаха да вървят върху пътното платно, като по този начин рискуваха собствения си живот.

"Вчера наблюдавах как една жена преминава по асфалта с малкото си дете. Колите фучаха покрай тях. Не знам какъв пример дава на малчугана – утре ще тръгне сам и също ще гази по платното. Срамота“, коментира пред наш репортер възрастна дама, която работи в района.

Вчера на единия обект се лееше плоча и източното платно на улицата беше заето от бетонобъркачка. На моменти движението беше затруднено, като служители на фирмата контролираха трафика така, че да минават коли само в едната посока.

В обектива на Plovdiv24.bg попадна работник, който помагаше на възрастен мъж да пресече.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).