Странна "размината" пешеходна пътека се появи в центъра на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
15:06 / 14.10.2015
9256
Странна "размината" пешеходна пътека се появи в самия център на Пловдив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Става дума за кръстовището на улиците "Иван Вазов" и "Авксентий Велешки".

Припомняме, че през юли EVN стартира по проект за изграждане на нова топлопреносна мрежа. Нов топлопровод бе изграден по ул. "Иван Вазов" - от пресечката с ул. "Кракра" до пресечката с ул. "Екзарх Йосиф". 

Сега от електроразпределителното дружество заявиха пред репортер на сайта, че в случая не става въпрос за гаф или некачествено възстановена настилка, а за съгласувано с общината действие. 

Стана ясно, че пешеходната пътека ще бъде възстановена и дори изместена, но преди това там предстоят още дейности - като работа по тротоарите например, което е наложило временното разместване. Преди ремонтните дейности пешеходната пътека е била на неправилно място, докато сега тя започва именно от скосението във вече ремонтирания участък. След извършване на вече предвидените ремонтни дейности, ще бъде пренареден цветния паваж и в останалата част от пешеходната пътека така, че тя да си дойде на мястото - между двете скосения на тротоара, а не в страни.

Виж коментарите (30)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).