Странна "пратка" от небето изплаши пловдивчани

Автор: Васил Динев
Коментари (35)
14:24 / 18.02.2018
40875
Пловдивчани буквално са били обсипани с някакво вещество, изпуснато от самолет в петък. За това алармира пловдивчанка в редакцията на Plovdiv24.bg. Мястото на случилото се е в района на жп прелеза на кръстовището на ул. "Копривщица" и бул. "Свобода". 

Ето какво разказа притеснената жена:

"Беше петък, към 18,10 ч. Семейството отивахме към мол "Пловдив", когато на жп прелеза от минаващ самолет се изсипа някакво бяло вещество, наподобяващо прах. Бяхме много коли, а имаше и пешеходци. Голям самолет, като товарен, се снижи изведнъж и посипа това нещо над колите, аз инстинктивно побързах да затворя прозорците. Беше като прах, но бързо изчезна, не успях да направя снимка в бързината и първоначалния шок. След случая говорих и с личната лекарка. Тя ми заяви, че това е поредната зараза, един вид грип, който ни се сипе над главите. Цялата ситуация наистина е много странна, но това наистина беше от самолета. Притеснена съм за здравето ни, тровят ли ни, какво е това? Надявам се да дадете гласност на станалото и отговорните органи да проверят случая."

Виж коментарите (35)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).