Страхотно! Вижте какви чудеса направиха ученици от Математическата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:35 / 08.11.2016
7223
Бивши и настоящи ученици от
ОМГ "Акад. К. Попов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Ученици от 11 "А" клас на престижната математическа гимназия "Академик Кирил Попов" в Плодив избраха четките, боите и доброволческия труд пред шопинга през почивните дни, а финалната цел - една по-добра обстановка,в която да продължат своето образование.

Идеята е изцяло реализирана от самите тях, а и разбира се, пoд зоркия поглед на класния им ръководител. Учениците разказват:

"Още когато влязохме в стаята ни на 15 септември, мазилките бяха разкъртени, имаше много дупки в стените, които се забелязваха дори отдалече, а прахът в стаята ни показа, че трябва да вземем промяната в свои ръце, а не да чакаме затрупаните с работа чистачки.

Затова купихме необходимите бои и материали собственоръчно и разпределихме задачите помежду ни. Ние сме изключително сплотен и единен клас и благодарение на това стаята изглежда в този вид.

Радваме се, че успяхме да създадем един малко по-добър втори дом, а именно - класната стая и се надяваме, че сме дали подобаващ пример на своите съученици!

А за спомен от творческата ни дейност решихме да оставим отпечатъци от нашите ръце върху стената, които да напомнят както на нас, така и на бъдещите ученици, че всичко може да се постигне с малко упоритост и разбира се - много желание".

Това не е първата изява на талантливите младежи от ОМГ "Акад. Кирил Попов". Миналата година те спечелиха за втори път състезанието по история "Народните будители и аз" благодарение на сплотеността и перфекционизма, проявен във всеки един детайл.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).