Стартира обществено обсъждане по Кризисния фонд за подкрепа на независими артисти в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:34 / 23.04.2020
2113
Фондация "Пловдив 2019" и отдел "Култура, археология и културно наследство" на община Пловдив обявяват, че от днес - 23 април до 27 април 2020 г., включително, стартира обществено обсъждане, свързано с обявения по-рано "Кризисен фонд за подкрепа на независими пловдивски творци и артисти в условията на извънредна ситуация и борбата с вируса COVID-19". Процедурата по кандидатстване за безвъзмездна финансова помощ от 1000 лв. бе преработена от експерти с цел олекотяване на правилата.

Информацията е достъпна за прочит на сайта на фондацията www.plovdiv2019.eu , а писмени коментари и предложения по нея се приемат на електронен адрес: support@plovdiv2019.eu до 17.00 часа на 27 април.

След обобщаване на информацията, Фондът ще бъде подложен на гласуване от Управителния съвет на Фондацията, след което ще бъде публикуван на страницата на www.plovdiv2019.eu и отворен за кандидатстване.

Комисията, която ще оценява внесените заявления е в състав от 7 човека и включва един юрист, един счетоводител и един представител на отдел "Култура". Председател ще е Емилия Арабаджиева – дългогодишен директор на НГСЕИ, художник и общественик и членове: Валери Кьорленски от Драматичен театър Пловдив, актьор  и администратор с опит,  Стоян Терзиев – поет, писател, дългогодишен журналист в Радио Пловдив с ресор "Култура" и Нели Попова – Коева – директор на НУМТИ "Добрин Петков".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив
Почина Христо Баев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).