"Старинен Пловдив" вече има нов шеф

Автор: Мариана Панчева
Коментари (18)
14:25 / 15.01.2018
8561
Заместник-кмет от администрацията на район "Тракия" оглави общинския институт "Старинен Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Кметът Иван Тотев лично избрал Йордан Илиев, а днес го представи пред журналисти. 

"Опитахме да обявим конкурс, за да намерим човек със съответната биография. Оказа се, че да имаш биография не значи, че може да управляваш едно толкова голямо звено", коментира градоначалникът. По думите му предизвикателствата са големи, задачите са сериозни, а голямата цел е развитие на Стария град  като водеща туристическа дестинация по подобие на квартал "Капана".

Йордан Илиев, е роден в Пловдив, учил е в Пловдив и живее в Пловдив. Завършил е Хуманитарната гимназия, а след това и българска филология в Пловдивския университет. През последните 6 години е зам.-кмет в район "Тракия". Точно на своя доскорошен началник - кмета на "Тракия" Костадин Димитров Йорданов благодари сърдечно за чудесната съвместна работа. Благодари специално и на кмета Тотев за гласуваното доверие и отговорността. 

Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).