ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Срути се козирката на зала "Чайка"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:40 / 12.06.2012Коментари (7)10535
Козирката на зала "Чайка" към стадион "Пловдив" се срути, видя репортер на Plovdiv24.bg. По чудо няма ранени или пострадали, а чист късмет е, че всичко това се е случило в почивен ден - неделя. След инцидента залата е заградена с обезопасителни ленти и е спряно провеждането на каквито и да било тренировки в нея, а работещи в сградата изнасяха техниката и документацията от помещенията вътре.

"Допусната е грешка още при строителството на самата козирка, която е един архитектурен елемент на фасадата. В нея продължително време се е събирала вода и това е довело до постепенното й разрушаване. Иначе опасност за самата сграда според мен не съществува", обясни за нашия сайт специалист, който на място оглеждаше щетите.

Кметът Иван Тотев заяви, че ще назначи комисия, която да обследва цялата сграда и да излезе със становище дали е опасна, или не. 

"Търсим варианти за преместването на клуба по художествена гимнастика, който ползваше съоръжението досега", съобщи от своя страна зам.-кметът Титюков.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
съд за общината за проявената безстопанственост време е някой да потърси отговорност за занемарената спортна база в града защо общинарите ламтяха различни ведомсства и държавата да им прехвърли собсвеноста върху спортните имоти за да врътнат някоя далаверка и като не стана ги зарязаха на произвола това е престъпно безхаберие вече23 години продължава с пълна сила съд за престъпниците
0
 
 
Грешите! Вече има трупове. Не знам дали си спомняте, но в началото на 90-те години някъде, по време на мач между Спартак (Пд) и Локомотив (Сф) един млад мъж (мир на душата му), който беше седнал на необезопасения с ограда и недовършен парапет на най-горната част от втория етаж на стадиона , намери нелепо смъртта си, падайки назад направо върху алеята, която опасва стадиона отвън. Бях на въпросния мач - и гледката бе просто ужасяваща. Тръпки ме побиват само като се сетя. Нищо не направиха по този проблем тогава. Дори продължиха да се играят мачове и да се изнасят концерти. И до ден днешен този парапет си стои така необезопасен и само едно грешно движение и дисбаланс на тялото на този, който прояви неблагоразумието да седне на тази каменна плоча, може да доведе до непоправимото.
+4
 
 
Проекти, проекти,проекти.....Пловдив-град на проектите :)
на 12.06.2012 г.
+3
 
 
гледаме как се разпада този хубав стадион.....
+6
 
 
Бързаш. Нали знаем всички , че за да се оправи нещо не трябват думи или оплаквания, или да се покаже проблема - трябват трупове. Всичко в България се случва след като някой някъде загине. Проблема не е, че има някъде проблем, а че има умрял човек. Кръстовищата не са проблем, докато някой не загине на някое такова. Пътищата са супер, но когато някой загине на пътя - да ще ремонтираме. Защо да се ремонтира нещо, управя или подобрява, като към момента върши работа. Е после се пляскаме по челата и казваме - да има проблем ще горешим. Ама иска ми се когато някое кръстовище е опасно (примерно околовръстното и пътя за първенец) някой близък роднина на "началник" да загине, че тогава за ВСИЧКИ НАС простосмъртните да се подобри инфраструктурата. Кой му пука , че "Х" е загинал някъде.....
+14
 
 
Срамота!Оправете го тоя стадион докато не е убил някой!Такова бижу за БГ спортa,а седи и се разпада...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Електротранспорт в Пловдив?
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: