Средно по 20 сигнала от недоволни граждани постъпват седмично на горещите телефони на "БДЖ - Пътнически превози"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:38 / 18.08.2011
2794
Средно по 20 сигнала от недоволни граждани постъпват седмично на горещите телефони на "БДЖ - Пътнически превози" от обслужването в Пловдив. Това съобщи на пресконференция Георги Иванов, управител на "Пътнически превози".

Сигналите са от различно естество - за не даване на информация, заблуда, неприветливо отношение от бригадата във влака, закъснение на влакове и др. Един човек, който влезе в гарата е нормално да бъде посрещнат приветливо и да му бъде дадена нужната информация, каза Методи Христов, управител на "Пътнически превози" отскоро. По думите му, това са съществени неща и трябва да бъде обвързан труда на работещите в системата със заплатата, която получават. 

В момента се обмислят всякакви системи за оценка на положения труд от служителите в администрацията на БДЖ, която предстои да бъде силно редуцирана, за сметка на специалистите. За оценката на труда на служителите е важна на 100% и постъпващата информация и сигнали от граждани, клиенти на холдинга. Въпреки проблемите отношението към клиентите е различно на различни места в страната. Във Варна, например, обслужването е на ниво, но в Пловдив не се работи добре, са установили от ръководния състав на холдинга. Има какво да се свърши в това отношение. По думите на Методи Христов у нас все още реформата в БДЖ върви трудно. Липсва отношение на добър стопанин към всичко, което се прави. Тоалетните наистина са в окаяно състояние почти навсякъде, но има и много ремонтирани тоалетни, ""които май отново плачат за ремонт", каза Христов. Реформата не е реформа само на ръководния състав и на мениджмънта, а и вътре в нас. Всяка не ангажираност и безстопанственост е недобро, апелират от БДЖ. 

"Холдинг БДЖ" ЕАД изнесе резултатите от извършените от ръководството проверки на работния процес и условията на труд в Поделенията за пътнически и товарни превози в Пловдив.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив
Почина Христо Баев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).