Спрете се, изроди! Пловдив не е ваш!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (92)
14:23 / 16.02.2015
23582
Като попарени бяха служителите на ОП "Градини и паркове", когато тази сутрин видяха нанесените през почивните дни щети в парк "Бунарджика".

Пален е огън в къщурката на една от най-хубавите детски площадки в града "При Голямата къщурка", която се намира на едно от най-оживените места в парка и в близост до бул. "Руски". 

Освен че е обгорена част от дървената стена, почти напълно е унищожено едно от съоръженията за игра. Като огнище неизвестните злосторници са използвали и голямата люлка.

Единствено високото качество на произведените в Швеция детски съоръжения е предотвратило по-големи щети.

В близост до площадката е прекършено клонче на засадена преди 10-ина дни млада липичка на място, където наскоро беше пречупено двегодишно добре развиващо се дръвче. Списъкът на вандалщините се допълва и с две счупени пейки.

От "Градини и паркове" за пореден път призовават гражданите да пазят и да не бъдат безучастни, когато станат свидетели на вандалски прояви, а да сигнализират компетентните институции. 

Служители на предприятието вече се заеха с възстановяване на щетите, а от ОП "Чистота" изпращат една от мултифункционалните си машини да измие с пароструйка съоръженията и настилката на детската площадка.

Виж коментарите (92)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).