Смрад на мърша и мърлящина в магазин "Триумф"!

Автор: Васил Динев
Коментари (9)
08:56 / 05.08.2017
31307
Мърлящина в магазин "Триумф". На такава случка е станал очевидец пловдивчанин, който реши да сподели видяното пред Plovdiv24.bg. Ето какво споделя той:

На 2 август реших да си взема нещо за хапване от топлата витрина в магазин "Трумф" в мола. Седнах в отредения за хранене кът, който е до касите, дотук - нищо нередно. Забелязах, че на съседната маса хапваха двама мъже на средна възраст. По едно време случайно погледнах до мен, мъжете вече ги нямаше, но това, което бяха оставили след себе си беше просто върха. Мърлящина е слаба дума. Явно бяха яли някакви супи и пържоли, защото освен кутиите с приборите, стояха и оглозганите кокали, ей така на масата. А във въпросния кът за хранене всеки сам си отсервира след като приключи. Тези индивиди обаче решиха, че някой друг им е длъжен да ходи след тях, при положение, че само на 5 метра е сложен огромен кош за отпадъците след хранене.

Е, няма такива байганьовци! Как да вървим напред с такива кроманьонци. Може би същите у тях влачат жените си за косите, както преди хиляди години? Отвратителна работа.


 

Припомняме, че наскоро друг наш читател се плака от покупка на некачествени обувки от магазин в същия МОЛ!


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).