Смолянчанин изрева след глоба: Пловдивчани са богопомазани!

Автор: Диана Бикова
Коментари (11)
15:48 / 03.12.2022
36014
Читател на Plovdiv24.bg се оплака от дискриминационно отношение заради наложена глоба на автомобили с непловдивска регистрация. Ето разказа:

"Здравейте, от Смолян съм, пациент в "Каспела" съм. Паркирам колата на една улица без изход зад болницата. Видях, няма знак забранено паркирането и спирането. Има и други коли. След два часа минавам да си взема багажа вече за стационар и виждам на стъклото ми залепена бележка, че съм глобен, защото съм спрял на тротоар. Едната гума ми е на пътното платно, другата - на тротоара. Като погледнеш - всички коли, около 30 коли, по същия начин са спрели. Само моята, смолянската, и тази, която е от Благоевград, само те са глобени, със залепени стикери. Всичко друго е без стикери. Как е възможно? Законът не е ли един и същ за всички?

Снимал съм го. Не може по този начин да се прави в Пловдив. Няма как. И никой не взема отношение. Елате на място да видите за какво става въпрос! Няма ли кой да каже на тоя съвет, че законът е за всички? Добре, аз съм сбъркал - сбъркал. А другите не са, така ли? В случая санкционирани са само смолянската и благоевградската кола. Пловдивчани могат да си паркират и да правят каквото си искат. 

Това става за час-час и нещо, след това колата отиде на паркинга. Не е това начинът, нали трябва човек да спре някъде, докато го приемат и премести автомобила си!

Ние разбрахме, отгоре от блока гледа човек, като види някоя кола - звъни по телефона и след малко идва патрулката, пише, залепва и заминава. Всички други пловдивчани си стоят, разбира се. В Пловдив са привилегированите хора. Тук сте богопомазани. За мен, законът важи за всички. 

50 лева е глобата за няма и един час. Глобата не ме притеснява чак толкова. Притесняваме това, че в цяла България се действа по този начин и затова сме на това дередже. 

Направо не е реално това - пловдивчани да си правят каквото си знаят, а другите да се дебнат. Моята бележка с глобата я скъсах, защото се ядосах много. Снимах на колегата и ви пращам снимките".

Очаквайте отговора на ОП "Общинска охрана".

Виж коментарите (11)

Още по темата (2375):
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).