Служители в Областната: Игнатов ни тормози. Той: Не е вярно, събрал съм си багажа и аз чакам уволнение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:27 / 06.07.2013
4500
Служителите в областната управа са подложени на истински тормоз след смяната на губернатора, оплакаха се запознати с проблема в редакцията на Plovdiv24.bg. Интересното е, че тормозът не идва от новият областен управител Венцислав Каймаканов, а от заместника му, отцепникът от ГЕРБ Георги Игнатов.

Според нашата информация Игнатов налага пълен тормоз на служителите, кара ги да пишат доклади час по час и минута по минута какво вършат. Вече са започнали и освобождаванията на служителите. До нас достигна и информация, че Игнатов е окупирал апартамент в "Тракия", който е собственост на областната управа.

Протестиращите пък си задаваха въпроса, откъде един държавен служител строи в момента голяма къща?

Освен това въпреки, че отрече пред нашата медия, до нас достигна непотвърдена информация, че Игнатов е бил член на ДПС за 3 дни, но после членството му е прекратено.

Свързахме се с него, за да даде обяснения относно обвиненията. Ето какво ни отговори той:

За уволненията:

Като заместник-областен управител аз нямам нужните правомощия да уволнявам служители. Това са пълни глупости. Сигурно тези слухове идват от моите бивши колеги от ГЕРБ. Това са откровени лъжи. А за надписите на протестиращите пред Областна - лично съм виждал как тези картони ги слага активист на ГЕРБ, който в момента е в отпуска, но е дори служител на Областна администрация.

За строежите:

Няма нищо незаконно и нередно. Мъчат се да ме очернят по най-различен начин. Финансирането идва от спестявания и заеми. Публикувал съм си декларацията пред Сметна палата и всеки може да я види.

За ДПС:

Всичко това са абсолютни инсинуации от бившите ми колети от ГЕРБ, които търсят под вола теле и сензация. Аз съм безпартиен. Никога не съм искал да членувам в тази партия. Дори Лютви Местан и Джевдет Чакъров казаха пред медиите, че дори не ме познават.

За бъдещето:

Събрал съм си багажа отдавна и чакам да дойде заповедта за назначението на новите зам.-областни управители. Никой не е провеждал разговори с мен на тази тема. Когато дойде нашият ред, каквото реши премиерът, това ще бъде.


Виж коментарите (4)

Още по темата (87):
14.08.2014 Новият областен управител на Пловдив встъпи в длъжност
14.08.2014 Новият губернатор на Пловдив встъпва в длъжност днес
13.08.2014 Новият губернатор на Пловдив встъпва в длъжност още утре
13.08.2014 Чуйте първите думи на новия областен управител на Пловдив
13.08.2014 Официално: Изритаха Каймаканов от Областна управа!
13.08.2014 Община Пловдив остава с един заместник-кмет по-малко
Още новини от Новини от Пловдив:
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...
Ако на мястото на ухапването се появи червено петно колкото монет...
Нови арести в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).