След публикация в Plovdiv24.bg: ЕВН отговори на жител на село край Пловдив с голям проблем

Автор: Силвия Станева
Коментари (2)
16:07 / 12.09.2020
10430
Преди няколко дни жител на пловдивското село Белащица разказа пред Plovdiv24.bg, че води неравна борба с ЕВН. С малко закъснение от електроразпределителното дружество отговориха на г-н Христев. Тъй като медията ни даде гласност на този проблем, от ЕВН сметнаха за нужно да изпратят копие от отговора и до нас. Ето и отговорът:

"Здравейте, моля за извинение за закъснелият отговор…

1. Уважаеми господин Христев,

Следизвършени проверки и измервания във връзка с Вашия сигнал с вх. № 43705/17.08.2020 г. относно качество на електрозахранване на обект с адрес с. Белащица Ви уведомяваме следното:

В деня на посещението на адреса е измерено напрежение от 244 V.

Стандартното номинално напрежение за обществени системи с ниско напрежение е 230 V, като изменението от тази стойност ( според БДС ) може да варира от -10% до +10% от номиналното напрежение при нормални условия на работа. Съобразно горепосочените параметри измереното напрежение е в нормите за качествено напрежение.

Вследствие на направените констатации дружеството планира да извърши необходимите ремонтни дейности в трафопост "Гогова чешма“, от който за захранва имота Ви. След реализацията на ремонтните работи очакваме възникващите колебания на напрежението да бъдат преустановени и да се подобри качеството на подаваното захранване.

Съжаляваме за създалото се неудобство и благодарим за Вашия сигнал, който ни дава възможност да останем коректни и да подобрим качеството на обслужване в дружеството.

Оценяваме Вашето разбиране и търпение.

С уважение

"Електроразпределение Юг"  ЕАД"

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).