Слави от "The Clashers" идва в Plovdiv Plaza Mall, а четирима абитуриенти спечелиха бляскава визия за бала

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 11.05.2022
4678
По повод предстоящите абитуриентски балове, Plovdiv Plaza Mall подаде ръка на четирима абитуриенти за първите стъпки след завършването! Търговският център осигури цялостната визия за абитуриентски бал по избор на самите участници, като им даде възможност да вложат спестената сума в образование и развитие!

Кастингът се проведе в продължение на 20 дни, като желаещите можеха да се запишат на открита форма на сайта на търговския център. Десетки завършващи ученици от целия град и региона изпробваха късмета си. Момчета и момичета от почти всички гимназии в града с различни хобита и профили на обучение се впуснаха в надпреварата за победа в кампанията. Тези, върху които търговският център реши да се фокусира са две момичета и две момчета – Константин, Симона, Теодор и Любомира. Подсигуряване на цялостната визия включва всички детайли от обувките, през вратовръзките, грима, тоалетите и прическата, както и бижутата за финал.

Първият участник е Константин Костов на 19 години, който се е насочил към изучаване на специалност "Медицина". Той е на 19 години от Пловдив, завършва Английската гимназия в града. Не произхожда от семейство на медици, но винаги е мечтал за тази професия с надеждата да профилира ортопедия. Споделя, че никога не е получавал жест от такъв мащаб и до последно се е съмнявал, че ще бъде избран. Спестената сума ще вложи за семестриална такса за първата година от обучението си за висше образование.

Женското присъствие в кампанията дължим на две момичета. Първата от тях – Симона Стоичкова на 18 години, завършва Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери“. Симона живее в ранната си детска възраст в Палма Де Майорка заедно със своето семейство, споделя за страстта си към чуждите езици, връща се в родината с желание за реализация в собствената си страна. Кандидатства психология в Пловдивски и Софийски университет. Със заделената сума ще инвестира в допълнителни уроци за кандидатстването.

Тодор Ганчев на 18 години, завършва Математическа гимназия с профил "Софтуерно инженерство" в Пловдив. Теодор е приет в специалност "Авиационна техника и технологии“ в Техническия университет. Определя това, че е приет в точно тази специалност като своя сбъдната мечта, а парите, които успява да задели благодарение на подаръка за цялостната си визия ще инвестира в учебници.

Последният участник – Любомира Янева, на 19 години от Пловдив завършва гимназия "Едмънд Бърк“. Тя е твърдо решена да преследва кариерата на стюардеса и да обиколи всички континенти. Любомира говори свободно три езика, но специализирания обучителен курс за стюардеси е бил препъни-камъкът към нейната мечта, заради таксата, на която възлиза. Благодарение на инициативата, тя ще може да си позволи да изпълни мечтите си и да запише курса.

Пловдив Плаза не спира да изненадва с кампании и събития! На 24-ти май от 14 часа ще може да се срещнете с любимата YouTube сензация на България Слави от "The Clashers". По повод празника на българската азбука, просвета и култура, популярният content creator ще се срещне с всички дошли, ще подпише екземпляри на книгите му,  както и ще се снима с всички желаещи. Събитието ще се проведе с вход свободен.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).