ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Слави от "The Clashers" идва в Plovdiv Plaza Mall, а четирима абитуриенти спечелиха бляскава визия за бала
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 11:00 / 11.05.2022Коментари (0)4667
©
По повод предстоящите абитуриентски балове, Plovdiv Plaza Mall подаде ръка на четирима абитуриенти за първите стъпки след завършването! Търговският център осигури цялостната визия за абитуриентски бал по избор на самите участници, като им даде възможност да вложат спестената сума в образование и развитие!

Кастингът се проведе в продължение на 20 дни, като желаещите можеха да се запишат на открита форма на сайта на търговския център. Десетки завършващи ученици от целия град и региона изпробваха късмета си. Момчета и момичета от почти всички гимназии в града с различни хобита и профили на обучение се впуснаха в надпреварата за победа в кампанията. Тези, върху които търговският център реши да се фокусира са две момичета и две момчета – Константин, Симона, Теодор и Любомира. Подсигуряване на цялостната визия включва всички детайли от обувките, през вратовръзките, грима, тоалетите и прическата, както и бижутата за финал.

Първият участник е Константин Костов на 19 години, който се е насочил към изучаване на специалност "Медицина". Той е на 19 години от Пловдив, завършва Английската гимназия в града. Не произхожда от семейство на медици, но винаги е мечтал за тази професия с надеждата да профилира ортопедия. Споделя, че никога не е получавал жест от такъв мащаб и до последно се е съмнявал, че ще бъде избран. Спестената сума ще вложи за семестриална такса за първата година от обучението си за висше образование.

Женското присъствие в кампанията дължим на две момичета. Първата от тях – Симона Стоичкова на 18 години, завършва Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери“. Симона живее в ранната си детска възраст в Палма Де Майорка заедно със своето семейство, споделя за страстта си към чуждите езици, връща се в родината с желание за реализация в собствената си страна. Кандидатства психология в Пловдивски и Софийски университет. Със заделената сума ще инвестира в допълнителни уроци за кандидатстването.

Тодор Ганчев на 18 години, завършва Математическа гимназия с профил "Софтуерно инженерство" в Пловдив. Теодор е приет в специалност "Авиационна техника и технологии“ в Техническия университет. Определя това, че е приет в точно тази специалност като своя сбъдната мечта, а парите, които успява да задели благодарение на подаръка за цялостната си визия ще инвестира в учебници.

Последният участник – Любомира Янева, на 19 години от Пловдив завършва гимназия "Едмънд Бърк“. Тя е твърдо решена да преследва кариерата на стюардеса и да обиколи всички континенти. Любомира говори свободно три езика, но специализирания обучителен курс за стюардеси е бил препъни-камъкът към нейната мечта, заради таксата, на която възлиза. Благодарение на инициативата, тя ще може да си позволи да изпълни мечтите си и да запише курса.

Пловдив Плаза не спира да изненадва с кампании и събития! На 24-ти май от 14 часа ще може да се срещнете с любимата YouTube сензация на България Слави от "The Clashers". По повод празника на българската азбука, просвета и култура, популярният content creator ще се срещне с всички дошли, ще подпише екземпляри на книгите му,  както и ще се снима с всички желаещи. Събитието ще се проведе с вход свободен.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: