Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:35 / 25.11.2021
7370
Позиция на Славчо Атанасов:

"По повод думите на кмета г-н Здравко Димитров, че "копието не вършело работа“, искам да му припомня, че прекалено наведената поза в политиката също не върши работа. Никой не уважава превития гръбнак. Затова добрата политика изисква характер и мъжество, г-н Димитров. За да може кметът да защити интересите на своите съграждани. Когато бяхте кмет на район "Западен“, с който мандат изключително се гордеете, Вие добре знаете какъв е административния ред. Без съдействието на големия кмет нищо не може да се направи. Аз почтено съм работил с Вас и каквото сте поискали за района, съм го направил в интерес на пловдивчани. И вие публично сте го заявявали.

Преди копието има 27 много учтиви писма до г-н министъра Дянков с молба държавата да изпълни подписаните ангажименти към града ни. Защото Пловдив изпълни почтено и веднага своите задължения, като прие софийските бали с отпадъци и спести на държавата милиони от тежките глоби. Резултат обаче нямаше. Писмата се намират в архивите на общината, прочетете ги, г-н Димитров.

Едва след тях идва копието. Вие как бихте постъпили с един договор, подписан от Борисов и Дянков, който те не изпълниха с години и така ощетиха много сериозно града и нарушиха интересите на пловдивчани? В кабинета си сте поставили портрет на един човек, сякаш е повече от Левски, Ботев и Стамболов. Не падайте толкова ниско, времената на култа към личността отдавна отминаха. Историята тепърва ще се произнася за въпросната личност. А точно Вие обявихте през 2019-та, когато станахте кмет: "Г-н Борисов, Пловдив е Ваш!“.

Не, г-н Димитров, Пловдив е древен град на 8000 години, той е културна съкровищница и е на цялото човечество, не принадлежи на никой политик".

Виж коментарите (4)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Гол ли е кметът на Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).