Славчо Атанасов и Гиньо Матев се включиха в чистенето на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
14:18 / 30.04.2011
4210
800 души от централната администрация, районите и общинските предприятия участваха в седмото поред пролетно почистване на Пловдив. В десет часа в парк "Лаута" началото на инициативата даде кметът Славчо Атанасов заедно с кмета на район "Тракия" Гиньо Матев. Двамата поздравиха голяма група жители на "Тракия", които с желание се включиха в оборката на парка.

До два часа следобед камионите на "Чистота" и "Градини и паркове" прибраха от четирите пункта в града над 12 000 чувала със събрани отпадъци, съобщи шефът на общинската екология Христо Минков. Искаше ми се повече пловдивчани да излязат, защото е важен примерът, който ще дадем на децата си. За това вече седми път правим това почистване, каза кметът Славчо Атанасов.

Ясно е, че за един ден ефектът няма да кой знае какъв, но не това е целта. По-важното е да се научим да пазим, а не след това да изриваме купища с боклуци, коментира още кметът. В организацията на пролетното почистване традиционно помогнаха и доброволците на Червения кръст, които раздаваха чували и ръкавици на гражданите.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Голямото пролетно почистване започна

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).