Славчо Атанасов: Спешно ще се погрижим за инфраструктурата на "Прослав"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:54 / 20.10.2019
6277
Кампанията на кандидата за кмет на Пловдив от НФСБ и ВМРО-БНД Славчо Атанасов продължава от врата на врата по кварталите на града. Заедно с кандидата за кмет на район "Западен“ Десислава Желязкова, двамата се срещнаха очи в очи с хората от квартал "Прослав“. Все едно са ни забравили, сякаш оставаме в периферията на погледа на властимащите, коментираха живеещите в района. Те се оплакаха от неугледните зелени площи, липсата на здравна помощ и най-вече от пътната инфраструктура, която е в отчайващо състояние.

Кандидатът за кмет на Пловдив от НФСБ и ВМРО-БНД Славчо Атанасов припомни, че в неговия мандат са построени две нови детски градини в район "Западен“ и едната е в квартал "Прослав“. До читалището пък бе изцяло реновиран изоставения тогава парк. Районните кметове ще имат повече пари в бюджета, с който да работят, ще им дам и повече правомощия, за да носят и лична отговорност пред гражданите на районите си, за това, което вършат. Вече съм ги задължил и те ще имат приемен ден всеки ден, както ще правят и годишни отчети пред хората, както правех аз, допълни Славчо Атанасов. Задължително е гражданите да знаят къде и как се разпределят средствата и за какво са похарчени техните данъци, допълни Атанасов.

В моята програма има специална точка за изграждане на нови детски градини и ясли във всички райони на Пловдив и там съм отбелязал, че една от тях ще е именно тук, в квартал "Прослав“, защото не съм забравил, че имате нужда от нея, Атанасов успокои жителите на квартала. Спешно ще се погрижим за инфраструктурата на квартала, защото виждам, че положението е отчайващо, г-жа Десислава Желязкова вече е набелязала какво и къде да се ремонтира веднага след изборите и аз ще й осигуря необходимите средства, допълни Славчо Атанасов. За съжаление, след обиколките ми в целия град, виждам, че в "Западен“ зелените площи и междублоковите пространства са едни от най-занемарените.

Кандидатът за кмет на района Десислава Желязкова се ангажира, че ще продължи политиката си на обществени обсъждания за важните инфраструктурните проекти, засягащи гражданите, като по този начин те самите ще участват в облагородяването на района със своето мнение и предложения. Приоритетно ще се разпределят обектите в целия район "Западен", за да може да се започне от тези проблеми, които не търпят отлагане, заяви Десислава Желязкова. Тя гарантира също, че веднага ще възстанови работата на Гражданския съвет към кмета на района.

Виж коментарите (0)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).