Скандирания: "Оставка", "Червени боклуци, вън" и "Пловдив не е турски вилает" огласиха Главната. Протестиращите окупираха сградата на БСП

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
19:54 / 17.06.2013
10000
Над 1000 пловдивчани излязоха днес на четвъртия протест в града под тепетата срещу управлението на БСП-ДПС-Атака, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Хората отново изразиха недоволството си срещу новата Тройна коалиция. 

Издигнали плакати, част от надписите на които: "Станишка с малка п..шка се отдаде на Доган с големий боздуган, но Пеевската клика кабинета им разтика", "Каймаканов- турско червена к...о, върви си с мир", "Нова конституция-реформа в съдебната система", "Орешарски, Олигарски...хайде, разтуряме седенката", "Местан-не сме идиоти, стига лъжи на чист български" и "Република Абсурдистан-държавна агенция национална несигурност", хората тръгнаха от сградата на Общината към офиса на Атака. Множеството, което постоянно се увеличаваше, скандираше през цялото време "Червени боклуци", "Оставка" и "Всеки ден ще е така до победата". 

С викове "Волен-еничар" и "Покажете се изменници", хората окупираха пространството пред офиса на партията на Сидеров и от там през площада и ул. "Иван Вазов" се отправиха към сградата на партията БСП, пред която органи на полицията бяха направили кордон.

С обичайните "Кой не скача е червен", "червени боклуци", "мафия", свирки и вувузели, протестиращите извикаха представители на социалистите  да излязат навън при тях, за да видят как ще ги "обгърне народната любов", малки и големи изразиха своето несъгласие с управляващите в момента държавата. Скандирания и плакати с надписи "Пловдив не е турски вилает" и "Да спрем турския сериал ДПС" буквално взривиха множеството. 

"Ако управляващите не си подадат оставките, ще стане нова национална катастрофа...у-у-у....", продължиха пловдивчани.

След като изпяха химна на България, те се отправиха отново в посока офиса на Атака, като преди това беше оповестено с мегафон, че утре сутринта в 8 часа ще се съберат пред областна управа, за да не допуснат новият губернатор от квотата на ДПС Венцислав Каймаканов да влезе в сградата и в длъжност. 

Протестът продължава и утре вечер отново в 18 часа пред сградата на Община Пловдив. 


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (24)

Още по темата (543):
28.06.2014 Борисов: Кабинетът да каже: "Провалихме се, спасете държавата"
14.06.2014 Вувузели на годишнината от протестите срещу Орешарски в Пловдив
14.06.2014 Оставка в сряда и избори наесен?
14.06.2014 Пловдив излиза на протест прещу правителството
14.06.2014 Една година протести срещу кабинета "Орешарски"
06.06.2014 Кметовете на ГЕРБ скочиха срещу неадекватното ни правителство
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).