Скандални думи на полицая с убитите в Пловдив родители, истина ли са?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:21 / 29.01.2017
25060
Обвиненият за убийството на родителите си Венцеслав Караджов е подал жалба до прокуратурата, че е подложен на психически тормоз в пловдивския арест, съобщи адвокатката му Зоя Тошкова. Бившият служител на икономическа полиция твърди, че в килията му настанили задържан от ромски произход, който бил нечистоплътен, непрекъснато го дразнел и се опитвал да го предизвика на бой. 

Казал на Караджов, че ще си разбие главата в стената и ще набеди него. От прокуратурата отговорили на ченгето, че не са компетентни да разпореждат в ареста. Тошкова смята, че вкарването на циганина било част от "играта" на разследващите да пречупят полицая и да го накарат да признае, че е застрелял майка си и баща си. 

Труповете на Цветан и Божурка Караджови бяха открити с огнестрелни рани на 15 май м.г. в дома им в кв. "Христо Смирненски". На следващия ден синът им бе закопчан. Караджов продължава да твърди, че е невинен и е натопен. Според него криминалистите не работят по никакви други версии. 

Защитничката му Зоя Тошкова е категорична, че няма доказателства той да е извършителят на престъплението. Оръжието все още не е открито, въпреки че на два пъти бил претърсван Гребният канал в Пловдив заради твърдение на свидетел, че е видял ченгето и съпругата му да хвърлят там чанта. През февруари Караджов за пети път ще поиска в съда да бъде освободен. Досега молбата му винаги бе отхвърляна.


Източник: в. "24 часа"

Виж коментарите (0)

Още по темата (107):
11.10.2023 Посякоха бивш полицай за двойно убийство в Пловдив!
30.05.2023 Експолицаят, обвинен в убийството на родителите си, се появи с нова
визия
18.04.2023 Експолицаят Караджов в съда: Говорим си на година по лъжичка, а упорито не се обръща внимание на защитата ми
18.04.2023 Едно от най-мистериозните двойни убийства в Пловдив отново влиза в съда
21.03.2023 Не Караджов, а наркомани може да са убили родителите му
23.02.2023 Адвокатката на експолицая Караджов, обвинен за убийството на родителите му, очаква интересен развой по делото
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).