Скандал в суперлуксозен пловдивски хотел заради мъртво пиян клиент

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
14:22 / 18.12.2016
18042
В разгара на коледните партита и фирмени купони нощните заведения в Пловдив се пукат по шевовете. Когато предпразничните емоции се смесят с доволно количество алкохол обаче, не липсват и неприятни ситуации. Това ни сподели читател на Plovdiv24.bg

"Мястото - хотел "Рамада" ("Тримонциум") в центъра на града. На две момчета, част от обслужващия персонал на рецепцията, се наложило в петък вечерта да свестяват мъртвопиян клиент на пиано бар "Синатра". 

След като обиколил няколко от масите и сепаретата в нощното заведение, опитвайки се да впечатли представителките на нежния пол, стабилно почерпеният Ромео буквално се строполил на земята. Наложило се да му окажат спешна помощ и мъжът бил изведен във фоайето на хотела.

Когато обаче се свестил и дошъл на себе си, "купонджията", олюлявайки се, поискал да се върне в пиано бара. Тук идва намесата на двете момчета от персонала, които се спречкали помежду си.

"По случайност същата вечер бяхме с компания в пиано бар "Синатра". Тъкмо си тръгвахме, когато видяхме суматохата във фоайето. Две млади момчета си отправяха заплахи на висок тон и си разменяха обидни думи. Впоследствие разбрах, че единият е казал на другия нещо по-остро пред пияния клиент и заради това едва не се стигна до бой. 

Това, което искам да направя, е чрез Вашата медия да призова хората да бъдат по-внимателни и толерантни, защото като нищо може да стане от играчка-плачка".


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).