Сигурно се досещате кой е сериозният работодател на 10 км от Пловдив, който дава супер заплати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
22:03 / 30.11.2023
45003
Днес в холдинг "КЦМ 2000" се състоя работна среща-дискусия, в която взеха участие областният управител на Пловдив Илия Зюмбилев, кметовете на общините Мадан, Лъки и Куклен - Фахри Молайсенов, Валентин Симеонов и Мария Белчева, зам.- кметът на община Асеновград Петър Петров и представители на висшето ръководство на КЦМ 2000: Румен Цонев, главен изпълнителен директор и председател на съвет на директорите на Холдинга, Иван Добрев, изпълнителен директор на КЦМ АД, Розин Ангелов, главен директор "Правно и корпоративно управление“ на КЦМ 2000, Стоян Пехливанов, главен директор "Оперативно управление“ на ХОЛДИНГ КЦМ 2000, Сергей Атанасов, изпълнителен директор на Горубсо Мадан и Олег Кутинчев, изпълнителен директор на "Лъки Инвест“.

По време на срещата бяха обсъдени състоянието и развитието на рудодобива и металургията в областите Пловдив и Смолян и предизвикателствата пред пазара на труда. Бе отчетен ефектът от дейността на КЦМ 2000 за икономиката на региона и страната, през веригата на стойността в доставките на стоки и услуги.

Работната среща бе инициирана от областен управител Зюмбилев, който сподели:

"КЦМ 2000 е структуроопределящо предприятие. Много голям работодател, който има и съпътстващи бизнеси и обороти, които са огромни като обем. Вие помагате много на областта – на конкретни общини и като цяло. КЦМ е моторът, който вдига брутния вътрешен продукт на България.

Вдига и нашето салдо по износа. Държавата, в мое лице, е заинтересована вие да се развивате и да бъдете конкурентоспособни на световния пазар. Защото вие се конкурирате не на българска почва, вашите конкуренти са на световната карта.“

В края на срещата представителите на местната власт имаха възможност да посетят Новия оловен завод, Контролна зала на ПСК и да разгледат произведената продукция цинк, готова за експедиране.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Дни на музиката в Балабановата къща" в предаването "Цветовете на...
Рали шампион: Ако аз трябва да мина с 200 км/ч по този участък пр...
Камери са заснели движението на джипа и момента на трагедията
Инструктор: Самонадеяността на младите водачи води до тежки ПТП-т...
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).