Сигнал от Пловдив: Някакъв ад е!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:52 / 03.11.2021
13309
Улица в Пловдив е в отвратително състояние - за това сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Ето и впечатленията му: "Здравейте, от повече от 3 месеца ул. "Парк Отдих и култура" е в меко казано отвратително състояние. Започна се с едно нескопосано копаене пред един от новите комплекси, където първо се разкопа половината улица изключително безразсъдно, без организация на движението и ставаха големи задръствания и се вдигаше зверски прах, а единствената оставена за движение "лента", ако изобщо може да се нарече така, беше цялата в дупки.

Изпотрошихме си колите. Този изкоп беше асфалтиран толкова некадърно, че преди да се разкопае, асфалтът беше по-добре. А тогава беше доста зле. В момента този асфалт е като лунен пейзаж, някои дупки продължават да стоят, а шахтите стърчат на 10 см над асфалта.

Сега се копае от вече над 2 месеца по цялата дължина на улицата и ситуацията е абсолютно същата - 1 "лента", оставено подобие на асфалт, по което движението не се регулира от никого, колите влизат в камънаците и всичко е в прах. Ама всичко. На снимката пред един от комплексите е изкопана някаква дупка, незнайно защо стои вече над месец, а при големите валежи преди 23 седмици ми е слабо въображението колко коли са се изпотрошили там, защото се образуваше локва и никой не знаеше,че отдолу има дупки.

След разкопаването на тази дупка вкусът на водата е друг - по-лош. А на снимката може прекрасно да се види на паркираните пред комплекса коли колко прахоляк има. Този прах беше във въздуха цялата предишна седмица. Съжалявам, че не снимах как тогава имаше прашна завеса над цялата улица и на 50 метра не се виждаше нищо. Прахът беше и по сградите и постройките по цялата улица. Някакъв ад е. На снимката се вижда вдигнатият от преминаващите коли прах.

Отделно, предполагам е излишно да казвам, че камионите, които излизаха от строежите, бяха без покривала на каросериите и не им се миеха гумите.

Това копаене в момента се извършва толкова бавно, че докато го довършат, сигурно Америка и Азия пак ще се съединят. Само за сравнение - някои хора строят болници за под 2 седмици.

След подаден сигнал, на който беше реагирано изключително неадекватно след една цяла седмица, беше обяснено от служителя, че улицата е от второстепенно значение. Сиреч - не е толкова важна, явно и хората, които минаваме и живеят там, са от второстепенно значение.

Моля ви, всекидневно огромно количество хора използват улицата. Оправете я, асфалтирайте я качествено, сложете тротоари - има майки с бебешки колички, които вървят по пътното платно и целия прах е в тях, невъзможно е да се мине от там пеша, а когато вали е още по-зле. Някак не е нормално в този район данъците и таксите да са толкова високи, а да изглежда като бойно поле. Благодаря".

Виж коментарите (6)

Още по темата (238):
23.03.2024 Препятствия по бул. "Христо Ботев" в Пловдив
26.12.2023 Предупреждение: Внимавайте ако минавате по този булевард с автомобил!
09.07.2023 Районният кмет Язов да се самосезира, не е толкова трудно
15.05.2023 Улица "Вегетарианска" в Пловдив в трагично състояние
01.05.2023 По тъмно в Кючука: Оправиха доста мизерия, но не от Общината
06.04.2023 Педупредени сте! Нова опасност дебне шофьорите в Кючука
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).