Щастливо пловдивско семейство говори за своята най-голяма радост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:30 / 17.02.2020
4123
Шестнадесет бебета се родиха на деня на влюбените в УСБАЛАГ "Селена“. Три двойки пък се сдобиха с близнаци – двоен подарък за празника.

"Не сме изненадани, че децата ни се се появиха на Свети Валентин. Този ден го предложи нашия наблюдаващ лекар. Бабите ще помагат в началото, след това ние поемаме грижите изцяло. Донякъде има символика в това, че децата се появиха точно на този ден, но донякъде си е чиста случайност. Разливат се много лесно. Майката винаги различава децата си", казва Мария Николова, майка на една от двойките близнаци.

"Аз ще работя. Информирах се за основните неща от интернет. Ще оставя грижите на майката и на бабата. Няма да има никакъв проблем с тяхното отглеждане," допълва щастливият баща Ангел Николов пред бТВ.

"При близнаците раждането обикновено става три седмици преди термина, а е имало и риск, затова  решихме бебета да се извадят със секцио. Бебетата са в отлично здраве", спомена д-р Минев, лекуващият лекар на младото семейство.


Щастливо пловдивско семейство говори за своята най-голяма радост

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).