Шофьорка спука гума в Пловдив: Помогнаха й сирийци, докато останалите я псуват!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
09:16 / 12.07.2018
30636
Публикация в социалната мрежа Фейсбук предизвика оживена дискусия и множество коментари. Ето какво сподели вчера потребителка в групата "Забелязано в Пловдив": "Искам да споделя една история от днес. Приятелка спука гума в центъра на Пловдив. Беше блокирала наполовина една улица, беше изкарала резервна гума, крик и всичко останало. Друго не получи освен псувни и лоши погледи.

Хора паркираха около нея, слизаха от колите си и подминаваха. Когато стигна до поставянето на резервната гума, дойдоха брат и сестра, които свършиха останалата работа, тъй като тя не знаеше как да продължи. И за жалост, без да се изненадвам, не бяха българи. Бяха сирийци. Бяха много изненадани как никой досега не се беше спрял, тъй като в тяхната страна, ако това се случи, се събирал цял кръг от хора.

И така, се замислете, както ние направихме, дали трябва да съдим за хората с предразсъдъците си. Дали е важна народността или душевността?

Искрени благодарности на тези добри хора!"...

Виж коментарите (53)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).