Шофьорка се хвана за главата, след като видя луксозния си джип в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:04 / 24.10.2023
13124
Предвидено за премахване преди седмица дърво не дочака работниците от Общинското предприятие "Градини и паркове“ и рухна върху паркиран автомобил пред жилищен блок в пловдивския район "Западен“. Нелепият инцидент стана тази сутрин пред блок 15 на бул. "Копривщица“.

Автомобилът – луксозен градски джип, е с материални щети. Според собственичката Анета Петрова и домоуправителката Лиляна Добрева, експерти от отдел "Екология“ в район "Западен“ са идвали миналата седмица по сигнал и са установили, че акацията е опасна. Издадена е заповед за премахването ѝ, но тя все още не е достигнала до ОП "Градини и паркове“. 

"Колата беше паркирана до това дърво, което падна отгоре й. Слава Богу, че няма жертви, защото се намира на тротоара. И се оказва, че миналата седмица са идвали от Екология и са казали, че това дърво е опасно. То няма коренова система“, разказа собственичката на колата Анета Петрова. 

"Идвали са за това дърво, обаче имало една бяла кола, която никой не знаеше на кого е. И са тръгнали. Не можаха ли да напишат една бележка на колата, да сложат едно ограждение“, ядосваше се домоуправителката Лиляна Добрева.

"Трябваше да сложат някаква обезопасителна лента да не се паркира и да не се минава по този тротоар, по който сутрин децата минават за училище. Просто малшанс“, възмутена беше Анета Петрова.

Към 8.30 днес на мястото пристигна екип на пожарната, който отстрани от колата падналото дърво. След това екип на "Градини и паркове“ пристигна на място, наряза дървото и разчисти улицата. Няма пострадали хора при инцидента, съобщава "Радио Пловдив".

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!
Заради събора "Прослав" пее и танцува" ограничават движението в ч...
Най-отровните паяци, влечуги и други екзотични животни на уникалн...
Клиентка на такси: Предложих да звънна на полицията, след което м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).