Шофьор на автобус към жена с патерици: Госпожо, научете се, че по това време няма да пътувате. Аз гоня график!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (52)
09:16 / 17.01.2012
16935
За недопустимо отношение на шофьор на автобус от градския транспорт към жена в неравностойно положение сигнализира читател на Plovdiv24.bg на редакционната ни поща. Смятаме, че всякакъв коментар е излишен - затова просто публикуваме написаното от възмутения пловдивчанин:

Здравейте, искам да споделя на каква неприятна ситуация станах свидетел. В 18.06 ч. на спирката на Билковата аптека преди Тунела (по посока ПУ) спря автобус по линия номер 1 и една жена с патерици, ходейки бавно и придружена от свой близък, се опита да се качи в автобуса. Шофьорът, ядосан от това, че ще трябва да изчака още няколко секунди, за да се качи жената в неравностойно положение, отиде до вратата, за да им попречи и им вдигна скандал. Не можах да чуя всичко, което им каза, но ясно чух следното: 

"Госпожо, научете се, че по това време няма да пътувате. Аз гоня график." По този арогантен начин и ръкомахайки като обезумял, шофьорът не им позволи да се качат и хората останаха да чакат следващия автобус. Номерът на автобуса беше CA 4533. Веднага извадих телефона, за да сигнализирам във фирмата, но очаквано никой не отговори, защото работният ден беше приключил. Утре обаче ще се обадя и ще сигнализирам. В тази фирма са получавали десетки сигнали от мен и от близките ми. Не знам дали има ефект от тях, съмнявам се, но аз не си замълчавам и ще продължа да сигнализирам за всякакви своеволия и безредия.

Plovdiv24.bg се свърза с фирмата превозвач - ЕТ "Грация - Ваня Симеонова", откъдето, след разпоредена проверка, установиха истинността на сигнала и ни увериха, че са предприели дисциплинарни мерки спрямо водача на въпросния автобус.

Виж коментарите (52)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).