Шофьор: Уволниха ме, защото колите на фирмата са в неизправност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
15:03 / 08.01.2011
13213
"Работя като доставчик на сладкарски стоки. За жалост бусовете, с които трябва да доставям стоката са в неизправно положение. В един от курсовете до София ме глобиха. От службата не само, че не си взеха поука, но и ме уволниха." С тези думи се обърна към екипът на ПОТВ потърпевш зрител.

Петър Кръстанов постъпил на работа във фирма "Галатея 2000" на 27-ми декември 2010г. Според думите му, изпълнявал съвестно задълженията си. Само 2 седмици по-късно, идвайки на работа, научава, че е уволнен.

От фирма "Галатея 2000" обвинили Кръстанов в злоупотреба - кражба на нафта. От фирмата отказват да платят и дължимата заплата. Петър Кръстанов твърди, че е уволнен неправомерно и е категоричен, че ще търси правата си до край.

Екипът на ПОТВ не можа да се свърже с фирма "Галатея 2000" за коментар, но ще продължим да търсим тяхната позиция относно случилото се.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).