Шефът на пловдивската пожарна с последна информация за инцидента

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (0)
14:57 / 19.03.2020
11689
"Пожарът е погасен за не повече от десет минути. Горели са твърди горивни материали, може би чаршафи. Тези две помещения са се използвали за склад и гараж. Още не са ясни причините за възникването на пламъците. Няма пострадали, пациентите са евакуирани. Няма нито един пострадал. Вътре са били около 38 човека, лежащо болни".

Това каза за инцидента, който възникна по-рано днес в Пловдив, Георги Мангараков, шеф на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

"В 13.06 ч. в оперативния център на РДПБЗН Пловдив на тел. 112 е получен сигнал за пожар в гаражи на МБАЛ "Парк Хоспитал" на "Кукленско шосе". Изпратени са 4 противопожарни автомобила с екипите - два от 2 РСПБЗН е хо един от 1 и 4 РСПБЗН. При пристигането е установено, че горят две гаражни клетки на приземния етаж на болницата.

Едновременно с това служителите установяват, че медицинския персонал е евакуирал всички 38 пациенти. Огънят е погасен за около 15 минути, без да са засегнати болнични стаи и други помещения на лечебното заведение. В резултат на пожара няма пострадали хора. Причините за възникването му се изясняват", съобщиха от институцията.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).