Шефът на ПОИ: Време е новите жители на Пловдив да се запознаят с наредбите

Автор: Мариана Панчева
Коментари (1)
09:00 / 22.12.2018
17162
Като цяло спокойна и без сериозни инциденти година отчете Ангел Славов - директор на Пловдивския общински инспекторат, който даде специално интервю-равносметка пред камерата на Plovdiv24.bg.

Средно по 25-30 са сигналите, които служителите му отработват на ден, характерът на самите оплаквания пък зависи от сезоните. "В момента е зима, зачестиха оплаквания за това кой какво гори в дома си; забелязват се различни цветове пушек; отделно има запрашност, замърсеност заради голямото строителство - камионите, които излизат от строителните обекти калят пътната настилка. Вече има солиден брой актове, съставни на водачи и строители", разказа Славов.

"Стараем се да си вършим максимално и качествено работата. Казусите са много, не всички завършват с щастлив край, но не ги оставяме, правим абсолютно всичко възможно да излезем от ситуацията максимални и най-добре за всички страни", категоричен бе той. А на въпроса - стават ли жителите на града под тепетата по-стриктни в спазване на правилата, то Славов изтъкна, че да - пловдивчани почти на 100% са наясно с Общинските наредби, но.... 

"Пловдив се развива с бързи темпове и увеличава жителите си. Много хора закупуват жилища тук, без преди това да са живели на териториите на големи градове. Не искам да засегна никой и се надявам да ме разберат правилно, но е добре да се запознаят с общинските разпоредби и да ги спазват. Има правила, което е хубаво и за тях като част от обществото", сподели искрено шефът на Инспектората. 

Какво още отчете Ангел Славов, за какво се гордее със служителите си и какви планове има за 2019 година, когато Пловдив ще е Европейска столица на културата - вижте в интервюто му за Plovdiv24.bg.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).