Шефът на Археологическия музей, професор и университетски декан в листата на Славчо Атанасов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:24 / 16.09.2011
7736
Бивши и настоящи ученици от
ЕГ "Иван Вазов":
виж още
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Пловдивският председател на ВМРО-НИЕ Бойко Ватев, кметът Славчо Атанасов и доайенката сред общинските съветници д-р Лилия Учкунова внесоха в Общинската избирателна комисия документите за кандидатурата на Атанасов за втори мандат и за листа от 51 общински съветници от коалицията ВМРО-НИЕ, НДСВ, Обединени земеделци, ОДС и РДП, които застават зад Атанасов. 

Пред журналисти кметът заяви, че според него листата, която самият той оглавява, е най-добрата от представените досега, тъй като включва опитни общински съветници и хора, познати добре в обществото, които нямат негативна репутация.

В листата Славчо Атанасов е следван от почетната гражданка на Пловдив доктор Учкунова, трети е председателят на Общинския съвет Илко Илиев. Четвъртото място е за коалиционните партньори от НДСВ, представени от Мариана Димитрова, директор на Езикова гимназия "Иван Вазов". Петото и шестото места са за двама опитни съветници от кметската партия ВМРО-НИЕ - Камен Шишманов и областния председател Слави Георгиев. На седмо място е Гичка Кърнева от "Обединени земеделци". Осми е директорът на Археологическия музей Костадин Кисьов, доктор на историческите науки. Следва го Ирина Димитрова отново от ВМРО-НИЕ, а десети е пловдивският председател на ССД архитект Атанас Недевски.

Листата включва още професора Марин Роглев, един от деканите на факултети в Аграрния университет - доц. Янко Димитров, преподавателят от ПУ Андрей Захариев - икономист от НДСВ, а на 51-вото място е шефът на ПОАП Александър Пецов, който и на вота преди 4 години отново е настоявал да е последен в списъка с кандидати на ВМРО, разказаха Славчо Атанасов и Бойко Ватев.

От утре Славчо Атанасов ще бъде заместван от вицето си Александър Долев, който отговаря за общинската собственост. Кампанията на Атанасов ще стартира официално на 24-и септември на Античния театър с концерт на "Тоника СВ".

Този браузър не поддържа видео елемента.


(C) ПОТВ

Виж коментарите (6)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).