Шеф на украинска IT фирма обясни защо мести бизнеса си тук, какъв софтуер правят и какви хора търсят

Автор: Мария Морунова
Коментари (5)
13:44 / 21.08.2015
8750
В сряда кметът Иван Тотев представи Влад Елис, собственик на IT фирмата SpeedFlow group, която мести бизнеса си в Пловдив. Украинската фирма има два офиса в Украйна - Одеса и Харков, както и офиси в Лондон и Хонконг. Решението да бъде отворен офис в Пловдив е колективно и е взето през април.

"В началото на април бяхме в града, преди това до 4-годишна възраст съм бил в Пловдив. Разликата, която видях, промените в града, ме впечатлиха. Аз просто дойдох на гости и се впечатлих. И след като търсехме вече място за местене, Пловдив стана един от вариантите. На събрание на фирмата обявихме и другите опции, но изборът беше Пловдив", разказа в интервю за Plovdiv24.bg Елис.

Той разясни причините да бъде избран Пловдив, но и подчерта, че мястото за предлагане на качество е без значение. Само че Пловдив го е впечатлил като един страшно комфортен град за живеене, с култура, с развлечения, с много добри ресторанти, с много добро логистично разположение.

Фирмата се мести тук с 65 души служители и семействата им, но още 27 души ще бъдат наети до октомври - пловдивчани.

"Търсим акаунт мениджъри и мениджъри за проекти", поясни Влад Елис.

Какви са характеристиките за тези позиции, повече подробности за работата на самата фирма, има ли и български клиенти, важно ли е мястото на офиса за бизнеса, подробности около заплащането и развлеченията в офиса на SpeedFlow в Пловдив ще научите от видеото.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).