Сергей Станишев откри дискусия свързана с оперативните програми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:20 / 16.04.2007
922
Министър-председателят на Република България Сергей Станишев откри в Пловдив първата дискусия от поредицата срещи, които правителството организира в 6-те региона на планиране. На срещата се обсъдиха оперативните програми "Транспорт", "Регионално развитие", "Околна среда", "Развитие на конкурентноспособността на българската икономика", "Развитие на човешките ресурси", "Административен капацитет" и "Техническа помощ", които са в периода 2007-2013 година. В срещата взеха участие и министрите Пламен Орешарски, Емилия Масларова, Асен Гагаузов, Петър Мутафчиев, Румен Овчаров и Джевдет Чакъров, управляващи седемте оперативни програми.

Информационната кампания е насочена към бизнеса, местните власти, неправителствени огранизации за разясняване на целия механизъм за кандидатстване с проекти по оперативни програми. При откриването Сергей Станишев допълни, че във финансовата перспектива на Европейския съюз до 2013 година за България са предвидени над 11 милиарда евро. Срещите са част от кампанията на Министерството на финансите "Бъдете активни".

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиентка на такси: Предложих да звънна на полицията, след което м...
Пловдив може да остане с един китайски ресторант по-малко
ПТП затапи Околовръстното на Пловдив
В Пловдив ГЕРБ-СДС откри кампанията си за изборите на 9 юни за ст...
Почина проф. Петър Луканов
Официално: "Рогошко шосе" е отворено за движение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).