Семейство измамници се възползва от наивна пловдивчанка

Автор: Диана Бикова
Коментари (1)
14:39 / 22.01.2022
5079
Семейство измамници ще бъде съдено задочно, тъй като е напуснало пределите на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Атанаска Тодорова Василева и Недялко Василев Василев са обявени за общодържавно издирване още от 26 ноември 2020 г. Издадена им е мярка за неотклонение задържане под стража. Повече от година няма информация къде точно се намират, но има данни, че прибивават във Франция.

Сега съдът ще изиска чрез Дирекция "Международно оперативно сътрудничество" на МВР справка за излизането от страната на семейството, актуалния адрес в Република Франция и информация за осъществяване на връзка с подсъдимите, стана ясно по време на заседанието вчера. 

Василеви излъгали пловдивчанка, че й е направена магия за болест, за раздяла с любим човек и за неразбирателство с децата й. Обещали да й изпратят предмети за разваляне на магията и жената им платила 900 лева.

Срещу тях е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 209 ал. 1 от НК. Наказанието е такава измама е лишаване от свобода от една до шест години. Следващото заседание е насрочено за 7 март от 9.30 ч.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче
Пуснаха движението по ремонтираната част на "Рогошко шосе"
Малка община, граничеща с Пловдив, настигна София по строителство...
В Пловдив не се научихме да минаваме през кръгови кръстовища
Ето я листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).