Сбъркани табели след спирката при "Тримонциум"

Автор: Мариана Панчева
Коментари (1)
08:45 / 04.02.2016
2975
За сбъркани табели на бул. "Цар Борис III" до хотел "Тримонциум" сигнализира читател на Plovdiv24.bg.

"Здравейте, всекидневно чета Вашата медия и виждам, че сигналите, които гражданите изпращат до Вас получават отзвук, когато се намесите в съответния казус.

Миналата вечер, чакайки автобус на спирка №45 - срещу хотел "Тримонциум", се загледах в знаците, които указват коя пътна лента с каква посока е и се натъкнах на следното: двете табели, които са до хотел "Тримонциум" в посока Сточна гара са различни. 

Обърнах се към табелата, която е към посока Тунела и установих, че на светофара, с които може да се продължи напред и да се завие надясно по ул. "Света Петка" има сложена табела, показваща, че най-крайната лява лента е за завиване наляво, което е абсурдно и невъзможно, макар че често ми се е случвало да го видя!

Надявам се, че след публикуване на новината ще има някакъв отзвук и ще се слагат по предпазливо и смислено табелите! Мисля, че не са необходими нови табели, а просто да бъдат сменени местата - тази на светофара на ул. "Света Петка" и бул. "Цар Борис III" да се смени с лявата табела на бул. "Цар Борис III" в посока Сточна гара!"


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).