Само в Plovdiv24.bg: Ето го рецидивиста, който унижи 87-годишна жена

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
13:08 / 05.10.2021
6253
Стефан Секов, който преди 3 месеца обра и потроши в Пловдив 87-годишна жена, се изправи днес пред съда, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Криминалната проява е станала на 29 юни ул. "Авксентий Велешки“ в града.

42-годишният Стефан е обвинен в това, че при условията на опасен рецидив, е отнел от 87-годишната Цветана Гяурова дамска чанта и сумата от 1655 лева, като е употребил за това сила. Секов е нападнал възрастната жена в гръб и я ударил, при което тя паднала на тротоара е получила счупване на бедрена кост.

Шофьор на автомобил видял агресията, спрял колата и подгонил Стефан Секов. След това към него се присъединили още двама минувачи и тримата мъже осъществили граждански арест и охранявали гамена до пристигането на полицейските екипи.

Стефан бе докаран днес в съдебната зала с белезници, тъй като е с мярка за неотклонение "задържане под стража“ и лежи в затвора. 

За престъплението, в което е обвинен, законът предвижда лишаване от свобода за срок от 5 до 15 години.

Днес обаче не бе даден ход на делото в Окръжен съд - Пловдив, тъй като пострадалата жена не се яви. Тя не била открита на адрес при две посещения на призовкар. Впоследствие станало ясно, че жената е неподвижна и е на легло, като грижи за нея полага сестра й. Следващото заседание на съда бе насрочено за 22 октомври от 11,00 часа.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).