С празничен концерт и заря Пловдив ще отбележи 25 април

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:46 / 21.04.2005
2279
Празничен концерт под патронажа на министър Милен Велчев организира областният управител на Пловдив д-р Гьока х. Петров по повод подписването на Договора за присъединяване на България към Европейския съюз.
Грандиозното шоу ще започне в 16.30 часа на 25 април на пл. "Централен". Водещ ще бъде известният шоумен Ники Кънчев, а в концерта ще участват пловдивските групи "Фри стайл", "Ейнджъл", квартет "Интро", Хорът на момчетата, група "Сигнал".
Видеостени, поставени до сцената, ще направят пловдивчани преки свидетели на подписването на Договора в Люксембург. Планира се и осъществяване на пряка връзка с министъра по европейските въпроси Меглена Кунева, която да поздрави пловдивчани с историческото събитие, съобщават организаторите.
Тържеството ще завърши с празнича заря, която ще освети града под звуците на европейския химн "Ода на радостта" в изпълнение на квартет "Интро" и Пловдивския хор на момчетата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).