С малък скандал ОбС прие Манджуков да стане почетен гражданин на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:29 / 25.10.2012
1914
С пълно мнозинство от 37 гласа общинският съвет на Пловдив реши да удостои със званието почетен гражданин Петър Манджуков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Единственият, който беше против това предложение, по време на вота не беше в залата. Бившият екскмет Спас Гърневски възмутено оприличи предложението като "съживяване героите на комунизма и напусна залата на местния парламент, след като бившият градоначалник Славчо Атанасов се обърна към него от микрофона и заяви, че живее още в 90-те години. 

"Ох, Гърневски, вие от 90-та година само това знаете: комунизъм, антикомунизъм. Във вашето правителство имаше най-много хора от Държавна сигурност", категоричен беше Атанасов.

Позицията на съветниците във връзка с удостояването с почетното звание Петър Манджуков беше ясна. Те се обединиха около това, че той в последните години е направил направил дарения на значителна стойност, които са спомогнали за повишаване на сигурността, комфорта и духовното развитие на гражданите на град Пловдив.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче
Пуснаха движението по ремонтираната част на "Рогошко шосе"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).