С латиноамерикански танци малчуганите изпращат лятото в събота

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:39 / 24.09.2010
5412
Латино фиеста за децата на Пловдив са подготвили възпитаниците на клуб по спортни танци "Парадайс данс" тази събота в "Лятна арена на талантите 2". В Цар Симеоновата градина малчуганите ще изпратят лятото с горещи танци заедно с учениците на председателя на Българската федерация по спортни танци Светозар Жеков от 10 часа.

Стотици бутилки изворна вода ще разхлаждат танцуващите, а безплатни плодови млека ще им дават сили. Любопитно е, че в същото време двойки от клуба ще представят България и на световно първенство в Белград.

Сцената на "Микрофонът е ваш" отново ще очаква всички малки таланти от 10 до 14 часа готови да изпълнят песен или стихотворение, да разкажат виц или гатанка. Освен да снимат децата си за спомен от сценичната изява, родителите могат да ги включат и в безплатни творчески работилници по рисуване, английски и бойни изкуства. В предишното издание децата с удоволствие разучиха позабравени игри от махалата. Полезните занимания за децата, организирани от Община Пловдив и Лили Бързева и Никола Шопов са под патронажа на кмета Славчо Атанасов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).