Румен Петков: МВР има структурни и организационни проблеми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:07 / 04.04.2008
1502
В МВР има структурни проблеми и проблеми от организационно естество, както и с нормативната база, особено тази, свързана със специалните служби. Това каза вътрешният министър Румен Петков днес в Пловдив преди срещата с активи на БСП в една от залите на панаира. МВР има проблеми и с гражданския контрол, призна министърът.  Той съобщи, че има "висока степен на готовност" за структурна и организационна реформа в министерството.

На въпрос дали се е срещал с шефовете на "Винпром Пещера", Петков отговори, че се е срещал с всички производители на акцизни стоки, в това число и по време на срещи, посветени на борбата с незаконното производство на алкохол.

Докладът, който Румен Петков подготвя по поръчение на премиера Станишев, ще съдържа справки и анализ за състоянието в МВР през последните 17 години, обяви самият той пред журналисти, като според него докладът щял да бъде "лишен от излишно политиканстване".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин за автобус на градския транспорт: Имах чувството, че...
Възрастна жена просълзи пловдивчани
Развръзка с пазара в пловдивския квартал "Столипиново"
Важно за пътуващите с влак от и за Пловдив
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).