Рокаджии с дарение за УМБАЛ "Свети Георги"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
16:52 / 24.06.2015
5267
Детски пулсоксиметър и портативен шестканален електрокардиограф дариха рокаджии на пловдивската детска клиника към УМБАЛ "Свети Георги".

"Апаратурата ни е необходима и ще се използва ежедневно, особено ЕКГ-апарата", посочи дежурният лекар д-р Любов Чочкова - завеждащ на отделението по ревматология и кардиология.

Средствата за техниката бяха събрани на благотворителен рок-концерт преди Шестото издание на PolineROOOCK fest този май. На него участваха "Ренегат", Krossfire, John Steel, Downer Kill, Enthronement, Ivory Twilight, End Of Pain и Dark Spirit. Дирекция "Музика" в Министерство на културата предостави безплатно сцената на Летния театър на Бунарджика.

"Ние ще продължаваме да организираме събития в подкрепа на Детската клиника на УМБАЛ "Св. Георги", следващият благотворителен концерт ще бъде на 3 септември", съобщи организаторът Владислав Ботев.

"Увеерна съм, че клиниката има нужда от още техника, за да върши по-добре работата си, но трябва да се радваме и на малките неща", каза вокалистката на Enthronement Теодора Петрова. 

"Не трябва да се отказваме да бъдем добри хора, трябва да сме оптимисти, че нещата ще се подобрят", допълни тя.


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).