Реконструират важна пътна артерия в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:46 / 16.04.2019
3922
Започна реконструкцията на улица "Димитър Ризов“ в "Тракия“, информира районният кмет Костадин Димитров. Пътната артерия е продължение на новия булевард "Проф. Цветан Лазаров“, пресича булевард "Освобождение“ и излиза на бул. "Съединение“ в района на училище "Свети Седмочисленици“.

Рехабилитацията обхваща участък от около 4500 квадратни метра. Обектът се изпълнява с финансиране от бюджета на Община Пловдив. По време на ремонта отсечката ще бъде фрезована, а след това предстои полагането на два слоя нов асфалт.

"С реконструкцията на пътя, по който се движат и автобуси от масовия градски транспорт, ще бъде решен голям проблем, тъй като особено след есенно-зимния сезон се отваряха много неравности и се налагаше периодично да извършваме частичен ремонт“, коментира кметът на "Тракия“ Костадин Димитров. Той благодари на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев за включването на улица "Димитър Ризов“ в капиталовата програма на общината. Участъкът не е затворен, създадена е временна организация на движението.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).