Разврат и поквара на еротичен конкурс в пловдивско заведение (18+)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:33 / 19.03.2019
21220
Ерос е в Пловдив! Но богът на любовта вече не се размотава с лък и стрела, а пуца с картечница - такова "любовно" парти не сте виждали! Най-горещо през уикенда не бе по обяд, а през нощта. В едно от елитните заведения на древния град се провежда "Най-добър еротичен модел Пловдив 2019". Хормоните избиват през покрива, плътта едва се задържа в деколтетата.

Тъй като вече сме модерни и вървим в крак с Европа, този път конкурсът не е само за дългокраки мацки. Сега има и мъжки представители в борбата за титлата "Най-добър еротичен модел"! Без свян и задръжки пред погледа на стотици купонджии в заведението десетина мъже и жени се отдават на дефилиране и пъчене на дупета, гърди и бицепси. Разноцветните тоалети на претендентките са така скроени, че роклите с бюстие бързо да се превръщат в еротични бански костюми.

При мъжете е още по-лесно. Пичовете просто остават по боксерки и татуировки. Стягат мускули и коремни преси. Живакът чупи термометъра, когато мъже и жени представят обща програма с еротични танци, пише "България Днес". Мъжете не се обличат, а жените се отдават на сценични ласки с готовност и желание. Моделът Катрин Вачева имаше удоволствието да връчи короната и лентата на победителката - Ани Грудева.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).