Раздаваха курбан за здраве в "Северен" на Димитровден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:26 / 26.10.2015
1570
На големия християнски празник Свети Великомъченик Димитрий (Димитровден) кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на район "Северен" инж. Ральо Ралев, както и кандидати от листата за общински съветници се черкуваха в храма "Свети Иван Рилски". След празничната литургия в черковния двор на миряните бе раздаден курбан за здраве и благоденствие от структурата на ПП ГЕРБ в район "Северен" в лицето на инж. Ральо Ралев и народния представител Стефан Дедев. Ритуалната храна бе осветена от отец Лазар, който пожела здраве, любов и благодат на всички миряни.

Инж.Ральо Ралев поздрави всички присъстващи в двора на църквата миряни с хубавия православен празник и отправи своите пожелания към хората за здраве, лично щастие и успехи, като заяви, че тази традиция ще продължи и в бъдеще, без значение кой на каква длъжност е.

В храма "Свети Иван Рилски" днес присъстваха още и.д. кмет на район "Северен" Лариса Кътова ,кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Гошо Къчков и Стоян Алексиев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).