Разцепление при "Патриотите", Сидеров скочи на Симеонов

Автор: Васил Динев
Коментари (4)
18:37 / 23.01.2017
10204
Предложението за обща коалиция на парламентарните избори от страна на "Атака" към Патриотичния фронт (ПФ) и Валери Симеонов не беше добре обмислено. Днес разговарях с Красимир Каракачанов за формиране на обща коалиция без НФСБ Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в интервю за сайта «Сподели».

На въпрос какво ги раздели със Симеонов, той отговори: "Имаме много конкретни разминавания и очертан конфликт, който просто прерасна в лавина. Мисля, че е дошло времето да поставя точка в отношенията си с този човек. Сидеров не е съгласен с нападките на Симеонов към президента Румен Радев.

По думите на Сидеров на новия президент трябва да му бъде дадено известно време за да прояви качествата си на държавник. Глупаво е наречеш демократично избраният президент "шофьор на самолет без биография, довел една дълга жена със себе си в парламента".

Лидерът на АТАКА каза, че действията на Симеонов не са съгласувани нито с ВМРО нито с АТАКА и следва да се приемат като позиция само на НФСБ. Този тип изявления подхранват партийния егоизъм и рушат коалиционните отношения", каза Волен Сидеров.

На въпрос дали разглеждат коалиция с други партии, той посочи, че има много запитвания от регионални партии и движения с леви и патриотични възгледи, които са готови да се присъединят към коалицията АТАКА-ВМРО.

Припомняме, че миналата седмица Plovdiv24.bg се добра до ексклузивна информация за скандал между Славчо Атанасов и ръководството на ПФ.


Виж коментарите (4)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).