Разбиха група, продавала наркотици в "Столипиново"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:35 / 14.12.2011
3575
Престъпна група, занимавала се с разпространение на наркотици на територията на квартал "Столипиново", бе разбита вчера при спецакция на пловдивската полиция. Съвместната операция е проведена от служители на секторите "Противодействие на криминалната престъпност", "Престъпления по пътищата" и "Специализирани полицейски сили" и колегите им от Хасково. Задържани са шестима мъже и са иззети близо 400 грама хероин.

След продължително наблюдение организаторът на групата З.А /39 г./, заедно с тримата му съучастници Р.Т. /45 г./, Я.Я. /36 г./ и С.Т. /27 г./, са заловени вчера в района на крайпътен комплекс "Кемера". Четиримата пловдивчани се придвижвали към областния град с лек автомобил "Опел". Малко преди това в района на хасковското село Горски извор наркопласьорите закупили хероин от дилър от Харманли. След сделката наркотикът бил натоварен в таксиметров автомобил "Шевролет", управляван от друг пловдивчанин - В.В. /38 г./, който също потеглил за Пловдив.

Шофьорът успял да транспортира пратката до града и паркирал колата в района на складова база на бул. "Марица". При проведените издирвателни мероприятия В.В. е бил задържан на ул. "Батак", а след претърсване в таксито му са били открити 397,1 грама хероин и 150 грама от т.нар. катка - прахообразен разредител. По същото време служители от ОДМВР - Хасково са задържали и дилъра И.Р. /34 г./ от Харманли.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).