Рангелина и Чавдата: Секс по желание или по принуда?

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (1)
16:37 / 04.02.2020
14937
Най-после тръгна делото срещу 20-годишната Рангелина Ненчева, обвинена в рекет за 20 хиляди лева. Тя заплашвала 48-годишния Чавдар Чаушев - Чавдата, че ще го съди за изнасилване, тъй като имали интимни отношения, преди тя да навърши пълнолетие. Обвинен в съучастие с младата жена е и рецидивистът Владимир Кръстев.

Той е типичен пример за това, как може да избягаш от закона в България. Кръстев е в пълна неизвестност повече от година. По данни заминал за Испания и повече не се върнал. Това е и причина да не се даде ход на делото срещу него и момичето дълго време. Въпреки поредното му отсъствие в залата днес магистратите дадоха ход на разпоредителното заседание, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Адвокатът на пострадалия Чаушев пожела клиентът му да бъде конституиран като граждански ищец и да получи сумата от 3600 лева за нанесените щети. Делото тръгва през месец март с разпит на свидетели и ще се гледа по общия ред.

Припомняме, че в началото на 2017 година 20-годишната Рангелина, която тогава все още не била пълнолетна, изнудвала и заплашвала Чавдар Чаушев - Чавдата, че ако не й предостави 20 бона, ще бъде пребит и ще го съди за изнасилване. Доказано е, че момичето е имало сексуални отношения с Чаушев, но не по принуда.

По-късно в рекета се включил и рецидивистът Владимир Кръстев. Той чрез заплахи принудил Чавдата да подпише пълномощно за колата му "Ауди А6". Кръстев му казал, че, ако не подпише, ще бъде обвинен в блудство с Рангелина. Ненчева до последно твърди, че е невинна и Чаушев се е възползвал от нея, когато била на 17.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).