Рампа за скейтбордисти запуши подход към пл. "Съединение", преместиха я

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
11:38 / 23.11.2012
7352
От няколко дни единият от подходите към пл. "Съединение" на практика е затворен, видя репортер на Plovdiv24.bg. Рампата, на която младежи всекидневно демонстрират своите умения при карането на скейтборд, велосипеди и ролери, е поставена така, че от страната на бариерата към площада не може да се мине. 

"Добре е децата да спортуват, вместо да пият по парковете. Нека обаче, ако може община Пловдив да им осигури тази възможност, без да възпрепятстват свободното преминаване на другите хора", е част от читателския сигнал, който получихме на редакционната поща на сайта. За проблема ни сигнализираха и още няколко граждани, на които блокирането на свободния достъп до площада е направило впечатление.

Шефът на ОП "Градини и паркове" Стоян Алексиев заяви за наш репортер, че преместването на естакадата не е работа на служители на общинското предприятие и научава за това от нас. 

"Ще проверим случая и ако няма одобрена схема за поставянето на съоръжението и то пречи на хората да минават, ще сменим мястото му", обеща той. 

Половин час след разговора ни с Алексиев рампата беше изместена, а подходът към площада вече е свободен, увери се репортер на сайта.  

Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).